Advertentie

Wat me direct opvalt aan Komt wel goed is het gekozen papier wat om het boekje heen zit. Het is een mooi papier met structuur en de letters staan er met zwart op met een lack. Wanneer je de hoes eraf haalt heb je een groene kaft met goud/koper folie. De versjes staan in typemachineletters op papier wat het echt een fijne sfeer geeft.

In Komt wel goed onderzoekt Lars met vallen en opstaan in elk versje de pieken en dalen van het leven, om er dan toch uiteindelijk beter vanaf te komen. Wat maakt het leven de moeite waard? Waar gaat het soms mis? En hoe komen we dat alles met z’n allen weer te boven? Er zit in de ogenschijnlijk gemakkelijke versjes van Lars altijd een sprankje hoop.

Het vijfde bundel van Lars van der Werf
Komt wel goed is Lars’ vijfde bundel vol nieuwe versjes. De titel Komt wel goed is voor deze tijd zo passend maar de titel was ervoor al bekend. Persoonlijk vind ik dit echt een Rotterdamse titel wat ook bij Lars van der Werd past als Rotterdammer. Wanneer ik zijn versjes lees weet hij bijna altijd wel een glimlach op mijn gezicht te toveren. De stijl waarmee de regels zijn opgebouwd vind ik echt heerlijk. Ik lees de pauzes. De zinnen zouden normaal niet zo afgebroken worden maar op één of andere manier klopt het gewoon bij versjes.

De versjes zijn echt voor iedereen. Lars van der Werf heeft de woorden die je zelf niet weet neer te zetten. Het is leuk om sommige te delen met iemand die je liefhebt. Neem deze hierboven die deelde ik laatst nog op Facebook en dat vind ik echt een leuke. Lars zijn versjes zijn leuk, lief en voor iedereen wel een te vinden die bij je past. Ik heb het in bijna één keer allemaal gelezen. Ik bleef ze maar lezen en lezen maar eigenlijk moet je gewoon elke dag even een versje lezen.

Reacties op: De versjes zijn echt voor iedereen.

1
Komt wel goed - Lars van der Werf
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners