Kiki & ik

een_kast_vol_boeken 20 december 2025
Dit prentenboek kreeg ik van @onderwijswereld bij een cursus literaire gesprekken en ik was meteen verkocht! Wat een prachtig en verrassend prentenboek. Hier kun je zoveel mee op school zowel in de lagere groepen als in de bovenbouw!

Het verhaal gaat over Kiki die van haar vader een paard krijgt (hoewel je in het begin nog zou kunnen denken dat het paard Kiki heet :D) en dol is op haar. Er groeit een prachtige vriendschap tussen die twee tot dat het ineens verandert….

Het is een prentenboek maar wel dikker dan het gemiddelde. Prachtige grote platen en weinig tekst maar de illustraties spreken al zo voor zichzelf. Hoeveel gezichtsuitdrukkingen kun je maken bij een paard?

Echt een prachtig boek en een musthave! Ook groep 6 smulde van het verhaal en het leverde prachtige gesprekken op in de klas!

Meer recensies van een_kast_vol_boeken

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.