Een meesleper!
Een Aanrader! Captive is echt een boek dat je vanaf het begin helemaal meesleept.Je kan het niet meer opzij leggen, wat een verhaal! Je leeft echt mee met de personages, ze voelen zo echt aan.
Ze weet de spanning goed op te bouwen, en er zitten echt verrassende wendingen in het verhaal. Je blijft maar doorlezen omdat je gewoon wilt weten wat er gaat gebeuren. Ook het einde vond ik verrassend en niet voorspelbaar!
Maar het mooiste aan dit boek vind ik de thema's die worden behandeld. Het gaat over liefde, verlies, moed, doorzettingsvermogen... Het raakt je echt en laat je nadenken over het leven en de kracht van hoop.
Kortom, het een boek dat je gewoon moet lezen als je van spanning, emotie en goed geschreven verhalen houdt. Echt een aanrader!