Gokje wagen?

Begin deze maand kwam mij tof nieuws ter ore! De uitgevers van @redactieleopold en @awbrunathrillers hebben hun krachten gebundeld en hieruit is een toffe reeks ontstaan: Thrillseekers. Een reeks spannende, dunne boeken voor jongeren vanaf ongeveer 13 jaar. De eerste 2 boeken zijn begin juni uitgekomen en geschreven door hele bekende namen in boekenland: Maren Stoffels en Suzanne Vermeer. Ik was natuurlijk direct benieuwd! ⁣

Met 132 & 136 bladzijdes zijn deze boeken goed behapbaar en aantrekkelijk voor jongeren. Beide boeken lezen erg lekker weg en zijn spannend en avontuurlijk. Daarnaast zijn de boeken leuk geprijsd (€12,99), waardoor het bijvoorbeeld een perfect cadeautje is voor de zomervakantie!⁣

Speler 13:
Vanaf het eerste hoofdstuk voel je al dat er iets onheilspellends gaat gebeuren. De spanning wordt razendsnel opgebouwd en samen met hoofdpersoon Joey heb je het gevoel niet aan dit spel te kunnen ontsnappen. Je moet gewoon weten hoe het verder gaat! Ik heb dit boek dan ook in 1 ruk uitgelezen. Gokken en de gevaren van gokken spelen een grote en goede rol in dit boek! ⁣

Meer recensies van Elise (Kinderboekenhoekje)