Geweldig boek!

Ohhh mensen, dit boek is zo leuk! Op basis van de titel en de cover dacht ik dat dit een prentenboekje zou zijn. Maar dit bleek een veel dikker boek te zijn. Het is geen boek dat je van begin tot eind hoeft te lezen, je kunt het op een random bladzijde openslaan en je laten inspireren, vermaken of verwonderen. Want ja, dat doet dit boek allemaal! ⁣

Op iedere pagina vind je een losstaand stukje tekst met een bijpassende kleurrijke illustratie. De stukjes tekst zijn grappig, bemoedigend, laten je omdenken of geven je een (denk)opdracht. Super divers! ⁣

Maar echt duidelijk met woorden de kracht van dit creatieve boek uitleggen is moeilijk, neem vooral even een kijkje in dit boek!

Dus heb je zin om even te lachen? Wil je de kinderen in je klas of thuis even aan het denken zetten? Of op je werk in de teamkamer eens over iets anders hebben dan werk? Sla dit boek open bij een random bladzijde en er ontstaat vanzelf een leuk gesprek! ⁣

Meer recensies van Elise (Kinderboekenhoekje)