Advertentie


Het verhaal neemt zijn aanvang in 1899 op manet hall. Wat op een rustige avond leek, veranderde in een nachtmerrie voor de piepjonge moeder Abigail. Het begin van een mysterie dat jarenlang louisiana in de greep houdt.
Zo veel jaren later: 2002 de uit Boston afkomstige Declan Fitzgerald heeft een enorm landhuis in New Orleans gekocht, dat om nog onverklaarbare redenen een bijzondere aantrekkingskracht op hem heeft. Manet Hall ligt aan de bayou en al snel leert hij zijn Cajun buurvrouw en haar beeldschone kleindochter Lena kennen. Hij valt als een blok voor Lena. Zij is echter terughoudend om hem in haar leven te laten. Tijdens het klussen gebeuren er vreemde dingen op Manet Hall. Het huis lijkt wel te spoken. Het gehuil van een baby, dichtslaande deuren, koude tocht doorheen de gangen...Declan komt erachter dat er zich ruim honderd jaar geleden een tragedie in het huis heeft voltrokken waar zowel de waarheid als de gevolgen ervan nu aan het licht komen. Beetje bij beetje komt het verhaal naar boven en zowel lena als Fitzgerald zijn verbaast over het verleden waar zij ook een rol in te spelen hebben.
Een mooie en intrigerende roman van Nora Roberts. Dit was een compleet ander verhaal, beter geschreven en zeker ook spannender. Je wil echt doorlezen meegezogen worden in een historisch verhaal met een eigentijdse kant. 

Reacties op: Verrassend goed

55
Middernacht - Nora Roberts
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker