Dark Romance met tranen
Het boek begint met twee hartverscheurende prologen. Eén voor elk van onze personages: Danny en Rose - Twintig en tien jaar geleden. Nu zijn ze 30 en 25 jaar oud en wonen ze in Miami. Danny heeft net het maffiabedrijf van zijn vader geërfd. Danny wil een jachthaven kopen en wanneer een louche brugemeester de klus niet krijgt geklaard neemt hij Rose als onderpand voor het geld dat de burgemeester hem nog moet. Wat Danny niet weet is dat Rose werkt als spione voor één van Danny’s vijanden.
De Brit is snel en als je net als mij bent, inhaleer je hem letterlijk en kom je niet naar boven voor lucht totdat je de laatste pagina omslaat. Dit is Dark Romance maar toch met een soft kantje. Hoe meer Rose onder Danny zijn huid kruipt hoe meer hij zich afvraagt of hij dit allemaal wel nog wil. Maar dan ontdekt hij Rose haar geheim(en) maar ook de geheimen van zjin familie. Wat volgt is een ongeloofelijke pageturner waarbij je hoopt, en vol angst verder leest en waarbij een traan de grote verrassing voor me was.
Het was al even gelden dat ik nog een DR verhaal las maar ik ga dus nu gewoon door naar deel 2.