Advertentie

Waar geluk begint. Door Eva Eland.

Een oogstrelende cover die ook nog eens uitnodigt tot aaien; omdat hij fijn aanvoelt én omdat het met diepdruk is. Die cover is een voorbode voor de binnenkant: prachtig om te zien en een goed-gevoel-gevend. Al hoort bij dat goed gevoel ook een traantje; van ontroering, voor de schoonheid, omwille van de diepe, eenvoudige waarheid.

Waar geluk begint is een klein, sober (ondanks de neonkleuren), intiem voorleesverhaaltje. Voor jong én oud. Daarnaast is het een oogstrelend prentenboek, een soort van ontroerend gedicht in boekvorm en een filosofisch kleinood.
Het is een zelfhulpboek voor iedereen die eenzaam, verdrietig, angstig of neerslachtig is.

“Iedereen heeft geluk nodig.” En dit is geluk in boekformaat. Om te lezen, voor te lezen, te herlezen telkens je het nodig hebt. Het doet je een beetje huilen en laat je veel en diep glimlachen. Eland schenkt je troost en herkenning, ze geeft je goesting om door te gaan. Haar tekeningen en woorden vullen elkaar perfect aan. Er staat geen letter te veel, geen pennenstreek scheef. Elk detail beroert je hart, geeft voedsel aan je ziel. Mooi, mooi, mooi. En dank, dank, dank. Wow Eva!

Reacties op: Wonderschoon

1
Waar geluk begint - Eva Eland
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker