de teletijdmachine

Elsinga 31 augustus 2024
Natuurlijk blijf ik als fan van het eerste uur de lotgevallen van Pendergast, Constance en D'Agosta volgen. En vaak is er een wat occulte insteek dat speelt met de geloofwaardigheid. Om over de leeftijd van Constance nog maar te zwijgen. Maar dit hele uitstapje met een tijdmachine naar een parallel universum had wat mij betreft niet gehoeven. Het idee erachter heeft een hoog Suske en Wiske-gehalte en doet bovendien sterk denken aan het Marvel imperium. Met tijdreizen en parallelle werelden is ineens alles mogelijk en veranderlijk. Niettemin, eenmaal begonnen wil je toch weten hoe het afloopt en is het een afgerond geheel...of toch niet...?
Wat mij betreft snel terug naar de mysterieuze, ongrijpbare, onverstoorde en erudiete Aloysius.

Meer recensies van Elsinga

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.