Dit boek verdient meer dan 5 sterren!

Ik mocht dit boek van emma.anna lezen als recensie en wat een prachtig boek heeft ze opnieuw geschreven
Alle emoties zijn wel een keer voorbij gekomen tijdens het lezen.

Dit verhaal gaat over Nova en Thomas. Die elkaar hebben leren kennen door een advertentie in de plaatselijke krant. Ze schelen best veel in leeftijd maar ze willen beiden hetzelfde en willen daar samen voor gaan.
Ze hebben een grote aantrekkingskracht tot elkaar maar op de een of andere manier durven ze zich niet goed daar aan over te geven.

Het verhaal is echt heel goed geschreven, ook de dingen waar Thomas met zijn ASS tegenaan loopt. Je ziet ze samen struggelen met hun problemen en angsten. Ze maken erg veel mee samen, en groeien meer naar elkaar toe.
Ik vind het erg mooi dat Nova precies weet hoe ze met Thomas om kan gaan. Dat is zeer goed omschreven, vol respect naar elkaar toe.
Het is fijn dat het boek vanuit meerdere perspectieven is geschreven zodat je meer mee krijgt over hun denken en doen.

Dit boek sluit naadloos aan op Tijd droogt alle tranen, dat verhaal gaat over Thomas zijn broer. Je kan het prima los lezen van elkaar maar ik raad je hoe dan ook aan om ze beiden te lezen.

Ik vind het zo mooi hoe Emma Anna in meerdere boeken autisme heeft verweven. Het is altijd een moeilijk onderwerp en veel mensen hebben daarover een negatief beeld. In ons huishouden komen we het dagelijks tegen en ik weet dus hoe moeilijk en hoe mooi het kan zijn. In de boeken van Emma Anna wordt het heel realistisch beschreven en daarom voor meer mensen een leerzaam verhaal zonder belerende lessen.

Dit boek verdient meer dan 5 sterren!!!

Meer recensies van Esther Books More