Top boek met zeer goed verhaal.

Wat een geweldig boek is dit!
Ik heb er echt van genoten! Met een lach en een traan heb ik het gelezen, want dit verhaal komt binnen.

Dit boek is het 2e deel van het duet over de tweelingbroers Mats en Mike.
Dit verhaal gaat over Mats en Roos, Mats is nu eindelijk doorgebroken als zanger, maar eigenlijk valt het hem zwaar tegen allemaal. Hij vond zijn werk samen met zijn broer op de bouw toch een stuk leuker en makkelijker. Hij wordt geleefd en heeft het daar erg moeilijk mee. Ook door wat er in het verleden is gebeurd, trekt hij het erg slecht allemaal.
Je leest over zijn verleden en wat hij toen allemaal heeft moeten doen om hoger aan de top te komen in het zang wereldje. Hij heeft auditie gedaan voor een tv programma voor zangers en daar zijn dingen gebeurd die echt niet door de beugel konden.
Juist omdat hij een man is, is dit onderwerp niet gebruikelijk en daarom zo goed dat het een keer wordt besproken in een boek. Zijn personage is goed uitgediept en je snapt helemaal hoe hij zich voelt.

Roos is dol op Mats en er bloeit een relatie op tussen deze twee. Het gaat niet meteen over rozen en ze moeten er beiden aan werken om hun relatie te laten groeien. Ze willen beiden er niet meteen vol voor gaan door verschillende redenen.
Roos is gestopt met haar studie en haar vader neemt dat haar niet in dank af. Zeker niet als ze hem verteld dat ze een leerling is van een tattoo artiest. Ze kan erg goed tekenen en wil zelf gaan werken in de tattooshop als tatoeerder.
Haar vader heeft een nieuwe relatie nadat haar ouders zijn gescheiden. En zijn nieuwe vriendin is een type die je niet over het hoofd ziet. Ze heeft dan ook grote moeite met haar.

Ja dit verhaal blijft in je hoofd zitten ook al heb je het al even uit. Erg goed dat dit verhaal verteld wordt, en juist omdat het nu een keer niet over een vrouw gaat.
Het is misschien een beetje vaag allemaal, maar ik wil geen spoilers vertellen, dit duet moet je gewoon zelf lezen.

Dikke 5 sterren!
En 4 pepers