Dit smaakt naar meer
Ik ben al meer dan een decennium vrijgezel. Dat is altijd een weloverwogen beslissing geweest. Nooit eerder vond ik het een probleem om alleen te zijn en gevoelens voor een man op afstand te houden.
Lid zijn van een BDSM club heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Ik hoef niet alleen te zijn als ik dat niet wil. Relaties zonder gevoelens of verplichtingen zijn al jaren mijn stokpaardje.
Tot die ene nacht in Kreta.
Mijn hele even staat op zijn kop en daar heeft één bepaalde man alles mee te maken. Hij maakt me heel duidelijk dat hij me wil claimen, terwijl ik er alles aan doe om hem te ontwijken.
Ik ben het niet gewend om verliefd te worden en plots, heb ik gevoelens voor meerdere mannen. Is het verkeerd dat ik geen keuze wil maken, maar ze alle drie wil hebben?
Lilly is het eerste deel van de Club Alistu serie. Als je van spicy verhalen houd, zit je met dit boek helemaal goed. Meteen vanaf de eerste bladzijde zit je in het verhaal.
Je leeft mee met Lilly die graag een sub is in de BDSM wereld, in het weekend en in de avonduren. Overdag is ze kapster en dit valt goed te combineren. Ze wil zich niet binden want daar heeft ze geen goede ervaringen mee helaas. Tot dat haar hart toch sneller gaat kloppen voor 3 erg leuke mannen. Ze hebben niets met elkaar te maken maar de mannen hebben beiden een speciale plek in haar leven.
Als je begint met lezen zie je voorin het boek een woorden lijst die in de BDSM wereld voorkomen. Wel zo handig en overzichtelijk als je zelf niet zo bekend bent in deze wereld.
Het boek leest super snel weg, je wil het echt niet wegleggen want daarvoor is het echt te spannend. Je wil graag weten waarom Lilly is zoals ze is.
De scènes uit de BDSM wereld zijn geschreven vol klasse. En niet plat of grof omschreven. Ook al ben je niet thuis in deze wereld, helemaal vanille, dan snap je ook goed wat er gebeurt.
Dit smaakt absoluut naar meer dus ik ga zeker het vervolg lezen.
Bedankt auteur.jenniferjay voor het recensie exemplaar.
4 sterren
4 spicy pepers
Boek is ook in Kobo te lezen.