Top boek!

Isabelles vlucht.
Dit boek lees je in een adem uit, het is echt een prachtig boek wat gaat over de tweeling Isabelle en haar broer Guus.
Ze wonen in Nederland en hebben niet een warme band met hun ouders helaas. Ze hebben een traumatische jeugd gehad, met een zeer dominante vader en een moeder die er niet veel aan deed om dat te veranderen.
De relatie van Isabelle is voorbij en Guus is gescheiden.
Met oud en nieuw wint Guus de Staatsloterij en hij wil zijn grote droom achterna, hij wil naar Canada verhuizen. Isabelle gaat graag met hem mee want wat heeft ze hier nu nog?
Ze is hard op weg om een burn-out te krijgen, dus ze is blij dat ze er even tussen uit kan gaan.
In Canada gaat er letterlijk een hele nieuwe wereld voor ze open. Ze worden hartelijk ontvangen op een ranch. Ze leren nieuwe vrienden kennen die aanvoelen als familie. Ze gaan nadenken over hun toekomst daar.
Willen en kunnen ze daar blijven wonen of gaat Isabelle terug naar Nederland?

Isabelle’s vlucht is het eerste deel in de Blossom Valley serie.

Het boek is erg goed verteld, de dialogen zijn meeslepend. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Isabelle. Als lezer leef je echt mee met het verhaal en snap je helemaal dat ze dolgraag daar willen wonen.

Je leest over Canada en de natuur en de dieren die er wonen. Je ziet het allemaal zo voor je, en je zou willen dat je erbij kon zijn.

Bedankt lieve @ellenrink.nl voor dit prachtige verhaal.
Dikke 5 sterren
Bedankt @uitgeverijdefontein voor het recensie exemplaar.

In augustus mag ik dit boek weggeven! Houd dus mijn Instagram in de gaten

Meer recensies van Esther Books More