Quinn en Aaron offline
Samen met mijn zoontje van tien mocht ik het boek ‘Quinn en Aaron offline’ lezen. Wat een leuk boek! Elke avond lazen we om de beurt een hoofdstuk hardop voor. Heerlijk vind ik dit soort momentjes en zo leuk om te zien waar mijn zoontje dan om moest lachen..
Het internet ligt plat. Wat nu? De tweeling Quinn en Aaron ondervindt het probleem van geen internet meteen. Hoe moet Aaron nu zijn spreekbeurt houden en hoe moet Quinn zijn boekbespreking doen? Ze besluiten al snel om van ‘identiteit’ te wisselen - ieder namelijk zijn talent - maar gaat dit wel goed? En dan komen ze erachter dat oma zoek is. De politie bellen is geen optie: ze moeten zelf op onderzoek uit. Heeft zij met de internetstoring te maken?
Sjoerd heeft regelmatig hardop moeten lachen. Denk aan de bingoclub en de schildpaddendiarree. ‘Ja mama, dat staat er écht!’ Hilarisch om zijn reactie te zien!
Ook de lay-out is een echt pluspunt. Woorden die in een andere kleur/grootte staan en strips tussendoor. Dat spreekt echt aan!
Sjoerd vond het oprecht leuk om stukken voor te lezen (en hier genoot ik weer van!) en zijn ogen werden groot toen hij merkte dat er geseind werd naar een tweede deel. Superleuk!
‘Op elke pagina een nieuwe glimlach. En dat zonder internet! Niet alleen wij hebben geleerd dat je dus zonder internet enorm veel leuks kan beleven, jij hebt dat tijdens het lezen ook geleerd.’
@kinderboeken.nl @quinnenaaron bedankt voor dit leuke boek. Dit draagt zeker bij aan het leesplezier van jonge kinderen. We kijken al uit naar het volgende deel!