Palazzo
Een paar jaar geleden mocht ik meedoen met een buddyread van @ilonaslevenbijls, die als doel had alle Steel-virgins ‘uit te roeien’ en sindsdien zit ik helemaal in de wereld van bookstagram. Dat maakt de boeken van Danielle Steel voor mij wel extra speciaal!
‘Palazzo’ is een heerlijk tussendoortje. Jezelf even verliezen in de wereld van pracht en praal, van wekelijks vliegen tussen Rome en Venetië, rijkdom en gokken.
Al snel hield ik van de personages van Cosima, Allegra en Olivier, maar had ik moeite met Luca. Luca en Allegra, de broer en zus van Cosima.. ‘Ze zijn elkaars tegenpolen.’ Waar de beperkte Allegra zich voor de volle 100% inzet voor de zaak, loopt Luca de kantjes er vanaf. Hij doet er alles aan om er zelf beter van te worden.
‘Palazzo’ is wat mij betreft een heerlijk boek. De liefde tussen de personages is mooi beschreven en ook al vervalt Danielle Steel regelmatig in herhaling, het verhaal verveelt zeker niet! Heerlijk om te lezen hoe de personages verliefd worden op elkaar en elkaar vinden.
@lsuitgeverij bedankt voor dit mooie exemplaar! En @riri_koene, na jouw verhalen kijk ik weer heel anders naar de wereld van Daniëlle Steel. Ontzettend leuk om jouw achtergrondinformatie erbij te hebben!
‘Herinneringen heb je voor altijd. Ze verlaten je nooit. Mensen gaan weg, maar herinneringen niet. Je kunt ze niet verliezen.’