Vlotte thriller

EzelsOortje 26 juli 2025
Drie dagen. Drie regels. Een onmogelijke keuze.
1.Vermoord een van je patiënten .
2.Vertel niemand iets.
3. Laat je niet betrappen.

Het rustige leven van huisarts Kelly, na een bewogen verleden, wordt bruut verstoord wanneer haar dochter Lauren gegijzeld wordt. De regels zijn duidelijk, voldoet Kelly niet aan de eisen dan sterft haar dochter.
Een race tegen de klok volgt om haar dochters leven te redden.

Ik las eerder van deze auteur "De Indringer" en ik vind de schrijfwijze erg fijn, de spanning neemt toe naarmate het verhaal vordert. Het is meeslepend opgebouwd en uitgediept met een goed hoofdpersonage, die al voor de nodige uitdagingen heeft gestaan. Wat begint als een kabbelend verhaal eindigt in een rollercoaster met diverse verbazingwekkende plottwists.

Waar ik vooral bezig was met het bedenken welke patiënt er nou een connectie heeft met Kelly en haar dochter, werd ik compleet op een zijspoor gezet doordat het verhaal weer een andere wending nam.

De hoofdstukken zijn lekker vlot en worden alleen uit het perspectief van Kelly geschreven, dit maakt het makkelijk om de aandacht erbij te houden. Je leeft met haar mee en probeert zelf de puzzelstukjes op z'n plek te leggen.
Mijn verdenkingen schoten alle kanten op en wéér had ik het fout.
Deze psychologische thriller zit heel goed in elkaar en slaagt erin om je op het einde verbluft achter te laten.

Meer recensies van EzelsOortje