Kruipt onder je huid
Mijn eerste kennismaking met Riley Sager is meteen een hele goede. De schrijfstijl van deze auteur is erg vlot, met korte hoofdstukken in heden en verleden.
Het meest lees je vanuit Ethan, hij is terug gekeerd naar zijn ouderlijk huis waar 30 jaar geleden zijn vriend Billy verdween terwijl ze in Ethan's achtertuin aan het kamperen waren.
Ethan kan zich niets herinneren van die nacht en dat heeft hem altijd achtervolgd.
Wat is er die nacht gebeurd? En waar is Billy?
Niet ver van hun woonwijk staat het Hawthorne Institute, ligt daar een connectie met de verdwijning van zijn vriend?
Deze thriller kruipt onder je huid, bezorgde me halverwege kippenvel momenten door de spooky vibes die erin voor komen.
Onverklaarbare gebeurtenissen maken het verhaal wel echt spannend en duister.
Wie spreekt de waarheid en wie weet wat er met Billy gebeurde?
Het einde en de ontknoping zijn verrassend te noemen, ik zag het niet aankomen en mijn leesfantasie ging door de vele twists een hele andere kant op.
Wat is er die nacht gebeurd? En waar is Billy?
Onverklaarbare gebeurtenissen maken het verhaal wel echt spannend en duister.
Wie spreekt de waarheid en wie weet wat er met Billy gebeurde?