Heerlijke romance

EzelsOortje 30 april 2025
Ik las de meeste stand-alones van Yarros al wel, deze stelde me wederom niet teleur, ik hou van haar manier van schrijven, de vleug spice die erin verwerkt is én de karakters.
Ditmaal volg je Allie, topballerina uit een ballerina familie en Hudson, reddingszwemmer met een geheim en een geadopteerd nichtje die verdacht veel op Allie en haar zussen lijkt...
Na een auto ongeluk van Allie, waarbij haar zus omkomt, hebben Allie en Hudson jaren geen contact meer.
Wanneer Allie na een blessure hersteld in haar zomerhuis in dezelfde plaats waar Hudson woont is het onvermijdelijk dat ze elkaar weer tegen komen. Allie wil niks van hem weten, maar Hudson is vastbesloten om haar hart te winnen en zet zichzelf opzij.
Dit boek is een echte Yarros, alles zit er weer in, draait om liefde, onuitgesproken verlangens, aantrekkingskracht, verkeerde keuzes en gemiste kansen. Maar ook om familie, wie ben je als je besluit je eigen keuzes te maken en je hart te volgen als je familie iets anders van je verwacht?
De personages zijn goed neergezet, je leest afwisselend vanuit Allie en Hudson, korte hoofdstukken, lekker vlot en niet langdradig.
Kunnen zij hun liefde tot bloei laten komen?
Ik heb onwijs genoten van Variation, las 'm bijna in één ruk uit. Laat je meeslepen in deze heerlijke roman, je zult er geen spijt van krijgen!

Meer recensies van EzelsOortje