Accidentally Amy
Dit is het eerste boek wat ik van auteur Lynn Painter lees. Ik heb haar andere boek ‘Bewijs het maar’ meerdere keren op Instagram voorbij zien komen, maar tot nu toe nog niet gelezen. Ik ben dus erg benieuwd naar dit verhaal en de schrijfstijl van deze auteur.
Isabella Shay, wordt ook wel Izzy genoemd, is te laat voor haar eerste werkdag. Wanneer ze staat te wachten op haar pumpkin spiced latte staat ze voor een dilemma. Precies dezelfde bestelling, maar met een andere naam wordt omgeroepen, maar niemand reageert. Kan zij de koffie van Amy “stelen”? Omdat ze haast heeft, neemt zij de koffie van Amy mee. Maar dan loopt ze met deze latte tegen Blake aan en gooit alles over zijn shirt een. Niet alleen de spetters, maar ook de vonken vliegen in het rond. Alleen denkt Blake nu dat ze Amy heet, want dat leest hij op haar koffiebeker.
Ze rent naar haar werk om aan haar eerste werkdag te beginnen. Alleen er is een probleem, wie blijkt haar nieuwe leidinggevende te zijn? Juist, Blake.
Kan Izzy haar fout goed maken? Kan Izzy het hart van Blake nog voor zich winnen?
Heerlijk hoe de cover en de titel passen bij het verhaal. Wanneer je aan het boek begint, wordt het al meteen duidelijk waar de titel vandaan komt. De schrijfstijl is vlot en met veel humor. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Lynn Painter heeft mij weten te verassen met dit boek. De chemie tussen Isabella (Izzy) en Blake vond ik geweldig! De manier van communiceren en hun grapjes naar elkaar zijn om van te houden. Hun liefde voor katten is om te smelten. Een man die alles doet voor zijn katten, hij heeft zelfs een aparte magnetron om het voer op te warmen, SMELT!
Omdat Izzy in een huis woont met huisgenoten, geeft dit het boek net even die extra levendigheid. Ook al is het einde voorspelbaar en zit er weinig diepgang in het verhaal, toch is dit feelgood boek moeilijk weg te leggen.
Voor iedereen die met een glimlach wil lezen.
4.0★
Voor iedereen die met een glimlach wil lezen.
4.0★