Play with me
Het verhaal gaat over Garrett en Jennie.
Garrett is professionele ijshockeyspeler en volgt alle regels strikt op. Dit probeert hij althans. Want de belangrijkste regel: blijf weg van de zus van de aanvoerder, is toch wel erg moeilijk. Jennie is professioneel danseres en doet er alles aan om de beste te zijn. Ze straalt een en al zelfverzekerdheid uit. Jennie probeert Garrett te ontlopen, maar dat wordt heel erg lastig wanneer ze buren blijken te worden. De spanning tussen beide loopt hoog op en ze besluiten het casual te houden. Maar een relatie zonder verplichtingen, gaat dat wel lukken? Kunnen zij hun gevoel onderdrukken?
Het verhaal leest weer heerlijk weg dankzij de vlotte en humoristische schrijfstijl. De goed uitgewerkte dialogen en emoties worden duidelijk onder woorden gebracht, waardoor er meer diepgang in het verhaal komt als het eerste deel. De personages zijn herkenbaar en realistisch hierdoor sprak het verhaal mij erg aan.
De berichtjes zijn afgebeeld als tekstballonnen, dat vind ik altijd een leuke toevoeging in het boek. Nog een favoriet van mij: dual pov! Als een boek vanuit twee verschillende perspectieven verteld wordt, spreekt mij dit meer aan. Je krijgt namelijk meer inzicht in de emoties, gedachtes en keuzes van de personages. Als lezer kan je je hierdoor meer inleven in het verhaal.
Een heerlijke ijshockey romance! Voor de liefhebbers van romance boeken met diepgang en humor.