Op de voorgrond
In dit verhaal lezen we over Cassie en Ethan. Cassie (Cassandra) is schrijfster die doorbrak met een verhaal waarbij een curvy vrouw de hoofdpersoon was. Door de body positivity waren de lezers groot fan. Cassie was toen zelf ook een curvy vrouw, maar ze besloot haar leven om te gooien en gezonder te leven waardoor ze veel afviel. Ondanks haar gewichtsverlies, blijft ze onzeker over zichzelf.
Voor haar nieuwe boek koos ze een sportsromance, maar nu krijgt ze veel negatieve kritiek op haar boeken. Fitfluencer Ethan Greene was haar inspiratie tijdens het schrijfproces. Maar dan regelt haar literaire agent dat hij ook op de cover komt te staan. Alleen is Ethan niet zo charmant als ze dacht.
Om het verhaal compleet te maken, besluit de uitgever dat Ethan met Cassie mee gaat op signeertour door Amerika. Twee mensen die elkaar niet kunnen uitstaan, samen op een reis... dat vraagt om problemen.
Kristie schrijft geen verhaal, ze schrijft een ervaring. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen, maar allemaal wisten ze mij te raken. Toen hoofdpersoon Cassie zich moest verantwoorden waarom ze een sportsromance had geschreven en ze niet uit haar woorden kwam, voelde ik echt. Ik had zo een medelijden met haar. Ook het verhaal rondom de zorg voor haar moeder. De emoties komen van de pagina’s af. Daarnaast is er nog de chemie tussen Ethan en Cassie wat voor de nodige sparkles zorgt. Zowel Ethan als Cassie maakt een persoonlijke groei door in het verhaal. Hoewel de schrijfstijl luchtig en vlot is, komt er ook humor en diepgang in het verhaal voor. Door de realistische onderwerpen in het verhaal voelde het niet als fictie.
5.0★
5.0★