The way I am now
‘The way I am now’ is het vervolg op ‘The way I used to be’.
Eden probeert haar leven opnieuw op te bouwen, maar haar verleden laat haar niet los. Ze probeert haar verhaal te vertellen en te zoeken naar gerechtigheid. Doordat er een rechtszaak komt, moet ze haar herinneringen weer opnieuw beleven. Josh en Eden hebben allebei trauma’s, wat ze niet van elkaar wisten. Kan hun liefde stand houden?
“ɪᴋ ᴅᴏᴇ ᴍɪᴊɴ ᴏɢᴇɴ ᴅɪᴄʜᴛ. ɪᴋ ᴠᴇʀᴛʀᴇᴋ. ɪᴋ ᴠᴇʀʟᴀᴀᴛ ᴍɪᴊɴ ʟɪᴄʜᴀᴀᴍ. ɪᴋ ᴠᴇʀᴅᴡɪᴊɴ. ɪᴋ ʙᴇɴ ᴡᴇɢ.”
In dit verhaal lezen we weer over Eden, maar ook over Josh (dual pov). Ook dit boek is weer opgedeeld in vier delen, alleen staan er deze keer maanden bij. Dit boek is een vervolg, waar je als lezer op zit te wachten. Je wilt weten hoe het met Eden is, na het eerste boek. Het verhaal gaat verder, ze zoekt naar gerechtigheid en probeert haar leven op te pakken. Ook dit boek is weer rauw en emotioneel, maar er is iets extra’s toegevoegd, namelijk hoop. Eden is in dit boek ouder, maar ze maakt ook een groei door. De persoonlijke en emotionele groei die zij doormaakt is voelbaar voor de lezer. Amber Smith weet je als lezer te raken. Ook wanneer het boek uit is, blijf je er nog aan denken.
5.0★