Very Bad Elite
‘Very Bad Elite’ is het tweede deel in deze spicy Kingston University-serie.
Het verhaal gaat over Mable, in het eerste deel was ze de campus van Kingston University ontvlucht. Nu keert ze terug, want ze wil haar studiebeurs niet op geven, allee is de dreiging er van de machtige Kings. De Kings regeren op de campus en is een gevaarlijke en duistere groep mannen. Ze hebben hun eigen agenda en manier om de controle te houden. Maar dit semester staat Mable er niet alleen voor, ze heeft onverwachts bondgenoten. Maar wie kan Mable vertrouwen?
Na het lezen van het eerste deel ‘Very Bad Kings’, keek ik ontzettend uit naar het vervolg ‘Very Bad Elite’. Wat een verslavende boeken zijn dit. Spicy boeken met een spannend verhaal. De zwarte bladzijdes zo nu en dan tussendoor (ander pov) geeft het verhaal net even dat extra duistere randje.
Mable is vastberaden om antwoorden te vinden. Haar verwarring is voelbaar voor de lezer, want je zit zelf ook in deze verwarring. Het is precies het boek wat je verwachtingen waar maakt: een duister verhaal met spice. Ook in dit boek kom je weer in de wereld van macht, geheimen en duistere personages terecht. De opbouw van het verhaal en de spanningsopbouw zit goed in elkaar, waardoor je als lezer wil blijven lezen. Het verhaal, maar ook de personages zijn complex, wat passend is bij het verhaal.
Ik ben zo blij dat er meerdere delen in deze serie zijn.
Een aanrader voor de dark romance fans.
Het volgende deel ‘Very bad Liars’ verschijnt 26 maart. De eerste druk heeft een print-op-snee zag ik.
4.0★
Ik ben zo blij dat er meerdere delen in deze serie zijn.
Een aanrader voor de dark romance fans.
4.0★