Ik zwijg voor jou
Luna de Graaf is een succesvolle en jonge schrijfster, maar dan is zij plotseling verdwenen. De aanwijzingen zijn niet duidelijk en niemand weet waar zij is. De hele mediawereld staat meteen op zijn kop. Je leest het verhaal vanuit verschillende personages, zoals de moeder, broer en vriendin. Iedereen draagt een geheim met zich mee. Daarnaast blijkt Luna geen leuk sociaal persoon te zijn. Is er opzet in het spel? Wist Luna te veel?
Het verhaal begint met een spannend proloog, waardoor je meteen in het verhaal wordt gezogen. Daarna komen er negen hoofdstukken, maar het bijzondere is: elk hoofdstuk wordt verteld vanuit een ander personage. Hierdoor zie je het verhaal vanuit verschillende perspectieven en wordt de lezer met zijn of haar gevoel alle kanten op geslingerd. Waarom is Luna vermist? Wie heeft het gedaan? Bijna elk personage heeft wel een motief.
Het verhaal is spannend geschreven en het einde vond ik erg verassend en onverwachts.
Echt een geweldig goed verhaal met originele vertelwijze. Ik zou graag meer boeken met deze schrijfwijze willen lezen.