Cross my heart
Het verhaal speelt zich af op Oxford University. Tessa is daar gekomen met een missie, zij wil weten wie verantwoordelijk is voor de verdwijning van haar zus. Ze gaat ver voor antwoorden en komt op een mysterieus en exclusief Middernachtfeest terecht. Niemand weet hoe je aan een uitnodiging komt of wie er achter zit. Het lijkt allemaal om rijkdom en privileges te draaien op Oxford University, maar Tessa komt steeds dichterbij de duistere geheimen. Ze schrikt wanneer ze Professor Saint op een van de spicy feesten ziet. Maar hoe verder Tessa verstrikt raakt in die wereld, hoe spannender het verhaal wordt.
Dit boek leest makkelijk weg door de vlotte schrijfstijl. Auteur Roxy Sloane schrijft de gebeurtenissen gedetailleerd op, waardoor je het als lezer kunt inbeelden. Door het afwisselende perspectief (dual pov van Tessa en Saint) is het verhaal levendiger. Tessa is op zoek naar antwoorden, maar is ondertussen ook verliefd aan het worden op professor Saint. De zoektocht naar antwoorden en het dichterbij de waarheid komen, brengt de nodig spanningen met zich mee. Het verhaal is ook spice, dus wees gewaarschuwd voor een hete zomer. Ik heb nog vragen na het lezen van dit boek. Wanneer komt het tweede deel als paperback? Want dit verhaal eindigt met een shockerende en spannende cliffhanger.
4.0★
4.0★