Rokkenrol Agency

Auteur Daniëlle Siccama is voormalig artiestenmanager van Dotan, Giovanca en Idols winnares Nikki. Nu werkt zij als music industry copywriter voor artiesten, labels etc.

Het verhaal gaat over Polly (Pauline Ruijgrok), zij is vijfendertig jaar oud en helpt artiesten op weg in de muziekwereld. Ze staat voor haar talenten dag en nacht klaar en houdt er een hectisch leven aan over. Haar date leven was een flop, totdat ze nu eindelijk een relatie heeft met de betrouwbare Alexander. Hij wil zich settelen met Polly. Maar wanneer Polly haar oude liefde in Paradiso weer ziet, slaan de twijfels toe.

In het begin kwam ik moeilijk in het verhaal. Het intro is rommelig en er komt in een korte tijd veel verschillende onderwerpen aan bod. Na een paar bladzijdes zat ik in het verhaal. Uiteindelijk is de schrijfstijl vlot, maar toch moest ik moeite doen om mijn aandacht er bij te houden. Het onderwerp is origineel. Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld in het heden, maar er komen ook terugblikken naar het verleden. Door deze afwisseling komt er meer leven in het verhaal, maar ook dit kan erg rommelig zijn. De sprongen gaan soms alle kanten op. Ook is het verhaal levendig omdat het vanuit ik-perspectief geschreven is.

3.5★

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez