Het baby dragon cafe
Saphira heeft een leuk café, waar niet alleen mensen maar ook draken mogen komen. Maar deze kleine leuke monsters slopen ook veel. Om een draak te mogen hebben moet je behoren tot één van de belangrijke families, maar daar hoort Saphira niet bij. Door dit café heeft Saphira toch de kans om zich te omgeven met kleine baby draakjes. Wanneer Saphira de grumpy Aiden met zijn draak drukke en ongetrainde draak Sparky ontmoet, krijgt zij de kans van haar leven. Ze mag de baby draak Sparky trainen in ruil voor genoeg geld om het café draaiende te houden.
Dit verhaal is een cozy fantasy met draken en romantiek. Het tempo van dit verhaal is langzaam, maar dat maakt het een echt cozy verhaal. De schrijfstijl is eenvoudig en goed te volgen, je waant je in een wereld met baby draakjes. Het hele verhaal vond ik super leuk en het was echt genieten, alleen het einde vond ik niet spectaculair. De obstakels die Saphira tegenkomt zijn niet moeilijk en gaan snel voorbij, hier had voor mij meer fantasy en spanning in gemogen. De tropes fake dating en only one bed komen er ook in voor.
‘De baby dragon bakkerij’ verschijnt in het najaar als e-book!
3.5★
‘De baby dragon bakkerij’ verschijnt in het najaar als e-book!
3.5★