De beste zomer ooit

Het verhaal gaat vooral over Milly en Nicole. Zij zijn al vanaf kindertijd hartsvriendinnen, maar hebben sinds een jaar geen contact meer met elkaar. Wanneer Nicole hulp zoekt bij Milly, twijfelt zij even. Nicole heeft Milly laten vallen toen ze haar juist nodig had. Maar actrice Nicole is op de vlucht voor een schandaal en heeft een onderkomen nodig. Milly is alleen met haar dochter Zoë en laat Nicole toch weer toe in haar leven. Maar Nicole blijkt niet alleen op de vlucht te zijn voor het schandaal, zij draagt ook een geheim met zich mee. Is hun vriendschap sterk genoeg?

Het verhaal is geschreven vanuit meerdere pov’s. Niet alleen leer je de verschillende personages kennen, maar ook de verhalen achter hun keuzes en problemen leer je op deze manier beter begrijpen. Er komen verschillende generaties aan het woord, dit zie je ook in het soort problemen en taalgebruik terug. De leeftijden, karakter en levenstijlen zijn verschillend van de personages, waardoor het verhaal leuk is om te leven voor alle leeftijden. Het is een hartverwarmend verhaal met een meespelende en beeldende schrijfstijl. Tijdens het lezen leer je de personages beter kennen en maak je ook hun persoonlijke groei mee. Naast drama en geheimen in het verhaal, is er ook ruimte voor humor en romantiek.

Ik kijk uit naar het volgende boek van Sarah Morgan.

4.0★

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez