Een goed en spannend verhaal, met een verrassende wending.

Geja 29 juni 2025
Ik zwijg voor jou van Lyona Rose en MH Books
(4 sterren)
Dit is een misdaad novelle
Voor 18+

Wat een indrukwekkend novelle was dit. Je leest het in verschillende perspectieven. Dit maakt het extra raadselachtig en triggert je vooral om door te lezen. Het is spannend en beeldend en aangrijpend geschreven. En de emoties en personages zijn ook heel goed beschreven. Het eind heeft me compleet verrast en die zag ik ook niet aankomen. Wat je op het verkeerde been zet en denkt, nee, dit kan niet waar zijn.

Nadat luna na een avondje uit niet thuis komt en na 48 uur nog niet terug is word ze als vermist opgegeven. Luna is een populaire auteur en vooral onder de insta volgers. Luna haar naasten, hebben elk een eigen hoofdstuk. Die vertellen wie en hoe luna is en dan kijk je er heel anders naar. Het is echt heel mooi en goed geschreven, maar ook heel intens. Maar hoe verder je aan het eind komt verrast het je nog meer. Wie is Luna nu eigenlijk/werkelijk en waar is ze? Maar aan het eind toen ik hem uit had was ik compleet verrast. Dit zag ik echt niet aankomen.

Meer recensies van Geja