Fantastisch mooi kort verhaal

Geja 18 juli 2025
Gebroken wereld van Eva Yarich
5 sterren

Wat een fantastisch mooi en beeldend verhaal is dit. Ik heb enorm genoten van dit kort verhaal. Het is zo pakkend en beeldend geschreven. Ook met geweldige hilarische humor erin. Heb echt in een deuk gelegen en de tranen rolden over m'n wangen. Maar ook om het laatste emotionele gedeelte heb ik een traan gelaten.
Dit verhaal is voor verborgen schaduwen geschreven.
Maar wat een aanrader is dit om te lezen.

Esmé en haar moeder komen voor een complete verrassing te staan wanneer ze thuis komen. Dit is werkelijk waar ongelooflijk. Hierdoor heeft haar ego een beste domper gekregen en ze haar zelfvertrouwenkwijt is. Esmé gaat met haar moeder in een studio wonen, samen met de over sexte papagaai en hun gestoorde kat. Echt wat die papagaai Coco uitkraamt. Echt, je ligt in een deuk, vooral omdat het zo beeldend is geschreven.
Esmé werkt voor hun inkomen in een cocktail bar en ze doet ook op afspraak een singogram. Ze werkt er hard en ze vind het werk erg leuk. Op een avond wanneer ze werkt in de cocktail bar komen, jawel Lev en Vigo binnen. Lev is zichzelf zoals we hem kennen. Esme moet hun serveren en is er absoluut niet blij mee en is behoorlijk geïrriteerd door de opmerkingen en gedrag van Lev. Dat ze ook letterlijk en figuurlijk kenbaar maakt. Met de nodige gevolgen. Ze heeft na het werk een afspraak voor een verjaardag om een singogram te doen. Ze moet in een taart en zodra het zover is moet ze eruit en beginnen te zingen. Alleen loopt dit echter even anders dan ze had verwacht. Ze staat ook in oog in oog met Vigo. Hij vertrouwd haar niet, 2x op 1 avond elkaar zien is geen toeval. Of zou het toch toeval zijn ? En hoe zal het Esmé vergaan nu ze weer voor Bratva Vigo staat, ze heeft echt telkens pech?
Hoe dat allemaal uitpakt kun je lezen in dit fantastisch en geweldig verhaal.

Meer recensies van Geja

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.