Heerlijk verhaal voor op vakantie.
Zon, zee en watermeloen van Sofie Cloet
(4.5)
Wat een heerlijke zomerse novelle is dit. Heb echt genoten van dit kort age gap verhaal.
Het is pakkend, beeldend en met humor geschreven.
Dit verhaal met steamy scènes laat je blozen als je het leest bij op het strand of bij een zwembad. Het is een aanrader voor op vakantie of om even tussendoor te lezen.
Juna gaat naar Knokke voor haar vakantiebaan, als strandwacht en heeft daar een huis gehuurd. Wanneer ze daar is komt ze voor een grote verrassing te staan. Er is daar nog iemand. Ronan is daar om eindelijk zijn boek af te kunnen krijgen, waar hij mee aan het schrijven is. De woning is van zijn oom en tante, die ze snel bellen. Door een misverstand zitten ze beide in de woning en moeten het 5 dagen volhouden ivm een oplossing. Er ontstaat daar gekibbel en trekken elkaar aan en stoten elkaar af. Je leest het met een big smile op je gezicht. Juna probeert Ronan jaloers te maken en ze neemt haar collega mee naar het huis. Hoe dit uitpakt moet je echt zelf gaan lezen. Ik heb genoten van dit geweldig (te kort) verhaal.
(4.5)
Het is pakkend, beeldend en met humor geschreven.