Part of Your World

GitteSteurs 05 januari 2026
De wereld van Alexis Montgomery wordt overhoop gegooid wanneer ze een one night stand heeft met Daniel Grant, een knappe houtbewerker die tien jaar jonger is dan zij. Ze zijn helemaal het omgekeerde van elkaar, maar hun chemie is onmiskenbaar. Alexis wordt verscheurd door de verwachtingen van haar ouders om de familiezaak in het ziekenhuis waar ze werkt verder te zetten en de rust die ze vindt in het kleine dorp van Daniel. Hoe kan ze kiezen tussen haar eigen wereld en die van hem.

Dit is een contemporary romance met zware thema’s over emotioneel en fysiek misbruik in een relatie: “You can’t let other people help you until you are ready to help yourself.” Desondanks was het een heel licht verhaal met veel humor en feelgood momenten. Ik zou het dus zeker aanraden en wees gerust, de hoofdrelatie van het verhaal is zeker geen relatie met misbruik. Het is een mooi verhaal over jezelf terug vinden na misbruik, opnieuw leren vertrouwen en de stap durven zetten voor je eigen geluk.

Het eerste boek van 2026 dat ik 5 sterren geef. Het is zeker niet 100% perfect, maar het was zo’n vlot verhaal met een mooie boodschap en de personages zijn heel echt en menselijk geschreven. Je kan niet anders dan voor ze duimen en hopen op een gelukkig einde. Er is nog een boek in de serie dat ik moet lezen en dat ga ik zeker snel opnemen met hoge verwachtingen.

Tropes: friends with benefits to lovers, small town romance, opposites attract
Trigger warnings: mention of past cheating, mention of death, complicated birth, mention of past abuse, abusive relationships

Meer recensies van GitteSteurs