Het kleine café in Kopenhagen

GitteSteurs 22 januari 2026
Kate mist de promotie, waar ze maanden voor gewerkt heeft en haar leven stort in. Maar dan krijgt ze de kans om zich opnieuw te bewijzen: ze mag een persreis naar Kopenhagen organiseren voor een Deens warenhuis. Dit lijkt een droomreisje, maar het is niet zo gemakkelijk om alle journalisten bij elkaar te houden. Vooral Ben werkt haar voortdurend tegen en tot haar ergernis vindt ze hem ook nog eens heel knap. Tussendoor kan ze gelukkig even uitrusten in een knus cafeetje waardoor ze kennis maakt met de typische Deense manier van leven: hygge.

Dit was gewoon pure feelgood. Het is het eerste boek in de romantic escapes serie en al deze boeken gaan over romantiek over de hele wereld. De verhalen zijn perfect apart te lezen, maar sommige personages komen wel terug in de latere boeken, dus dat maakt het extra leuk. Het is geen perfect boek, maar ik heb er zo van genoten, dat ik de kleine kritieken die ik heb negeer.

Deze serie is perfect voor iemand die graag contemporary romance leest en even zijn verstand op nul wil zetten. Ik geef dit boek vijf sterren en ik kan niet wachten om het volgende boek in de serie te lezen.

Tropes: Enemies to lovers, liefde op reis, Hygge, cozy romance
Trigger warnings: alcohol abuse