Advertentie

Featherbank een dorpje met een nare geschiedenis. De seriemoordenaar Frank Carters heeft z'n sporen achtergelaten. Rechercheur Pete Willis is ervan overtuigd dat een zevenjarig jongen die al twintig jaar wordt vermist een van Carters slachtoffer is, maar heeft hem nooit kunnen vinden. Nu is er weer een jongen verdwenen.
De vermiste Neil Spencer die aan z'n ouders vertelde dat hij gefluister hoorde. Overeenkomstig zoals de slachtoffers van Frank Carter, de Fluisterman. Samen met de inspecteur Amanda Beck besluiten ze de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Zullen ze Neil op tijd vinden?

De weduwe Tom Kennedy woont samen met z'n zoon Jake in een huis waar hij zijn vrouw verloor. Zijn relatie met Jake verloopt moeizaam. Door verandering van omgeving hoopt hij op verbetering. Daartoe besluit hij naar Featherbank te verhuizen. Eenmaal daar gevestigd begint Jake vreemd te gedragen. Komt het door de nieuwe school, wordt hij gepest?

De prachtige cover wekt nieuwsgierigheid. Voor wie geen liefhebber van horror is. Als je de omslag en de achterzijde van het boek leest kan het de indruk geven dat het zo beangstigend kan zijn dat het elementen van horror bevat. Dit is niet het geval. Met 'De fluisterman' heeft Alex North een prima thriller neergezet.

Reacties op: Horror of thriller?

546
De fluisterman - Alex North
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99
E-book prijsvergelijker