Heerlijk spannend
Vandaag las ik ‘Geen weg terug’ uit. In 1 dag.
Ik ben absoluut geen snelle lezer, maar Marie-José Verweij is erin geslaagd om mij aan het boek gekluisterd te houden en me door en door en door te laten lezen vandaag. Niet alleen de spanning die er al vanaf het begin voor zorgde dat ik mijn hart in mijn keel voelde bonzen (stel je toch eens voor dat je kind wordt meegenomen en je echt geen idee hebt waar ze is, daar moet je toch niet aan denken?), maar ook de korte hoofdstukken droegen daaraan bij.
De plot zit heerlijk goed in elkaar en op het eind… ach, dat moet je echt zelf lezen.
Dank je wel Marie-José voor deze heerlijke thriller!
Dank je wel Marie-José voor deze heerlijke thriller!