Nooit meer thuis

hannekemeier 10 maart 2024 Auteur
Via ‘Mustreads or not’ won ik vorig jaar ‘Nooit meer thuis’ van Inge Spaan. Dank je wel hiervoor Carla!

Gisteren begon ik eindelijk te lezen, en Inge heeft me niet teleurgesteld met haar spannende thriller.

De twee verhaallijnen in verschillende tijdspanne van Nicoline en Meriam lezen heerlijk weg, en als ze eenmaal bij elkaar komen is het smullen geblazen. Ik werd van begin tot eind meegesleept door dit verhaal.

Verschillende gedachten passeerden de revue. Hoe steekt dit in elkaar? Wie is de dader? En wat zou ik zelf doen? Inge heeft deze eerste twee vragen zo enorm goed uitgewerkt, dat ik me tot het einde afvroeg of bepaalde aspecten nog wel werden opgelost. Die laatste vraag… tja, ik weet niet wat ik zelf zou doen, maar ik ben ook heel blij dat ik dat niet hoef te bedenken.

Dank je wel Inge voor dit geweldige verhaal, ik kijk uit naar je volgende!

Meer recensies van hannekemeier