Leuk concept
Ontspoord. Twee boeken, twee geweldige auteurs, twee verschillende genres en toch hetzelfde begin hoofdstuk. Ik blijf dit een leuk concept vinden. Eerder las ik al Ik vind je wel, waarbij Sandra J. Paul en Valerie Vaes respectievelijk een thriller en een feelgood schreven via hetzelfde concept. Dit keer schreef Valerie niet de feelgood , maar de thriller versie.
In de eerste hoofdstuk in beide boeken maken we kennis met Julie die met de trein op weg is om samen met haar beste vriendin op vakantie te gaan om de dagelijkse sleur te ontlopen.
Valerie ken ik vooral als auteur van feelgood en emotionele verhalen. Ze heeft een fijne schrijfstijl, maar lukt het haar ook om een thriller te schrijven. Zeker weten Valerie is er in geslaagd om in de weinige ruimte die ze krijgt een verrassende thriller te schrijven en dat ze van meer markten thuis is dan ik van haar weet.
Bedankt voor het recensie-exemplaar.
Bedankt voor het recensie-exemplaar.