De waarheid, de hele waarheid, en niets anders dan de waarheid, zo waarlijk helpe haar God.
Een zeer juiste titel.
De kaft, steeds zwart en rood zijn de kleuren.
De afbeelding is wel vreemd voor dit verhaal. Als ik mij niet vergis, een toestel dat in de les fysica werd gebruikt.
Een legal thriller.
In de rechtszaal kwam geen daglicht. Het was een tot de nok met verlies, haat, verraad, corruptie en leugens gevulde betonnen doos - het grote, theater van menselijke zwakheid.
Een geweldige beschrijving waar een schaakspel plaats heeft tussen OM en de verdediging.
Het proces is net een rollercoaster- de ene keer vlieg je en volgende keer stort je richting de aarde dat aanvoelt als een dodelijke spiraal
Ook weer mooi beschreven.
Wanneer de schrijver de lezer dat gevoel kan weergeven, in zijn verhaal, dan is het OK.
Steve Cavangh kan dat.
Dit is waar het meestal omdraait in een legal thriller.
Dus ook hier.
Het waarom dat we in de rechtszaal zitten is van minder belang..
Het dient als stof om in de rechtszaal een mooi en degelijk schaakspel te krijgen.
Dat heeft de schrijver ook mooi weergegeven.
Zeer zeker een aanrader.
plot:4
leesplzier:4
spanning:4
originaliteit:4
Veel leesplezier met Eddie Flynn, advocaat, en zijn team, dat in een verloren positie de rechtszaal ingaat en tracht als winnaar naar buiten te komen.
De kaft, steeds zwart en rood zijn de kleuren.
Een legal thriller.
Ook weer mooi beschreven.
Steve Cavangh kan dat.
Dit is waar het meestal omdraait in een legal thriller.
Dus ook hier.
Het waarom dat we in de rechtszaal zitten is van minder belang..
Dat heeft de schrijver ook mooi weergegeven.
Zeer zeker een aanrader.
plot:4