Als iets een bedreiging voor zijn bedrijf vormde, had Berend er alles voor over er weer bovenop te helpen.

hugo van der wildt 08 december 2019
Dat is juist want hij bekoopt het met zijn leven. Waarom? Wie? Motief? Deze vragen moeten beantwoord worden om de dader(s) te vinden door Rob en Nico.In 1990 startte Berend zijn eigen bedrijf: Dutch Water and Safety Works. Amsterdam 15 december 1606. Vanaf heden zijn wij de Compagnie der bedijkers van de Beemster. Dit heeft Berend als kind steeds geboeid en dat heeft als voorbeeld gestaan voor zijn bedrijf. We krijgen twee verhalen. De geschiedenis van de bedijkers en het heden. Beide verhalen vullen elkaar goed aan. De schrijfster heeft met kennis van zaken dit boek geschreven. Haar grote belangstelling voor de Nederlandse geschiedenis en de liefde voor spannende boeken heeft een zeer mooi product opgeleverd. Helemaal iets anders dan de klassieke thrillers. Echter geen gebrek aan lijken en politiewerk.
Besluit: een aanrader. Geschiedkundige info en spanning tot het einde.

Meer recensies van hugo van der wildt