Een uitnodiging (o.a. aan ondernemers) om jezelf beter te leren kennen!
Dit boek HARTREPRENEUR is zo anders dan een 'gewoon' zelfstudieboek om je droom waar te maken.
Alleen de titel af... what the f? Peter Maasdam is naast kunstenaar ook een zeer leuke, gedreven, HART-elijke inspirator.
Ik ben zelf geen ondernemer, desondanks heb ik dit boek zeer belangstellend gelezen. Ik werd er oprecht blij van! Als voormalig projectmanager bij een multinational heb ik vele cursussen, trainingen en workshops gevolgd om beter te worden in 'durf, kracht, zelfvertrouwen, timemanagement, efficiency' en ga zo maar door. Dit boek is een prachtige bundeling van al die facetten die ertoe doen om krachtiger te functioneren. Je werk met meer plezier te doen! Als ondernemer haal je dus ook financieel voordeel uit 'jezelf beter leren kennen'.
Via zijn eigen methodes, vanuit zijn hart, haalt Peter Maasdam het beste in mensen naar boven.
Ik kan je zeggen dat dit boek een fijne opzet heeft en lekker leesbaar is. Het is aantrekkelijk vormgegeven, en niet alleen interessant voor ondernemers, maar voor iedereen die in het leven wil groeien: vlot leesbaar, goed opgebouwd en slimme coachingvragen voor je persoonlijke 'selflearning' (jaaaa, Peter gooit er veel Engels tussendoor). Door Peters eigen ervaringen en veel voorbeelden van hoe je allerlei zaken het beste kunt aanpakken maakt hij duidelijk wat hij bedoelt. 'Hartrepreneur' onthult jouw emoties, die je de weg wijzen om niet bang te zijn, in je kracht te komen en je dromen waar te maken.
Over Peter Maasdam:
"Als ik niet elke dag het gesprek met mijn hart was aangegaan, was ik nooit zo succesvol geweest als ik nu ben. Laat jouw ondernemerschap het voertuig zijn naar een leven vol passie en vervulling."
Peter Maasdam is, naast ondernemer, multi awardwinning spreker en kunstenaar, dé Hartrepreneur-expert van Nederland. De afgelopen vijfendertig jaar heeft hij meerdere bedrijven opgebouwd waarmee hij miljoenen euro's heeft omgezet en duizenden mensen heeft geholpen. Hij inspireert ondernemers om moedig te worden, zodat ze durven doen wat nodig is in hun business.
Als je houdt van een personal touch in je ontwikkeling naar groei en focus, en als je houdt van een prachtig vormgegeven, geïllustreerd boek met flappen, dan raad ik je 'van harte' aan om dit boek te lezen.
Over Peter Maasdam: