Zeker wel in love

Ali Hazelwood heeft een vlot en levendige schrijfstijl. ‘Not in Love’ is opnieuw een verfrissend en verrassend verhaal dat weer heel anders is dan haar vorige werk. Dat is ook waarom ik haar boeken zo graag lees, de diversiteit van haar verhalen. Ook nu weer heeft ze twee boeiende personages gecreëerd. Zoals inmiddels van haar gewend is niet alleen de mannelijke hoofdpersonage boeiend en voorzien van een sterk karakter. Ook de vrouwelijke hoofdpersonage is hoog opgeleid, heeft een sterke persoonlijkheid, een interessant verleden en een succesvolle carrière.

We volgen het verhaal vanuit de perspectieven van Rue en Eli. Rue weet wat ze wil en heeft haar leven aardig op orde. Ze is succesvol in haar werk als biotech engineer bij Kline, een veelbelovende startup op het gebied van levensmiddelentechnologie. Ze is sociaal onhandig en doet niet aan relaties of gevoelens en heeft onder allerlei voorwaarden seks voor slechts een nacht. Alles lijkt goed te gaan tot Kline wordt overgenomen door de potentiële en dominante CEO, Eli Killgore. Eli mag de eigenaardige Rue direct. Dat hij bezig is met het overnemen van het bedrijf waar Rue werkt ziet hij niet als probleem maar eerder een mogelijkheid om dichter bij haar te komen.

Hoewel Rue niet aan gevoelens doet voelt ze de aantrekkingskracht ook. Uiteindelijk spreken ze af toe te geven aan hun lustgevoelens. Gewoon tot de overname definitief is. Maar onverwachte gevoelens en onthullingen uit het verleden lijken dit in de weg te staan.

‘Not in Love’ is een afwisselend NA-verhaal. De opbouw van het verhaal en de karakterontwikkeling is sterk en goed uitgewerkt, de verhaallijn prikkelend en vermakelijk. Een verhaal over vertrouwen waarin twee prachtige personages elkaar vinden en versterken door wederzijds begrip en acceptatie. Meeslepend en hartverwarmend romantisch met een heel warm spicy randje.

Meer recensies van ilonka.audiobooks