Boeiend

Ik heb geboeid geluisterd naar het verhaal van Alberto. In dit boek maken we kennis met de man achter de spannende tv uitzendingen. Een man die opstaat tegen onrecht en loyaal is aan zijn collega’s, vrienden en familie. Een man die ook gewoon een thuis heeft en gek doet met zijn kinderen. Alberto zet veel van zijn spannende ervaringen op een rij, zijn successen en minder goed afgelopen acties. Leuk vind ik het respect dat hij heeft voor zijn team , zijn humor en de persoonlijke anekdotes over zijn vriendschappen en reizen.

Alberto leest met zijn karakteristieke stem zijn verhaal zelf voor. Dit maakt het nog persoonlijker.

Het verhaal van Alberto zit vol hoogtepunten en spannende acties maar aan het eind van de dag is hij ook gewoon maar een man, een vader die na een werkdag bij zijn gezin aan tafel schuift.Bedankt voor dit eerlijke en vooral boeiende verhaal, respect voor jou en je team!

Meer recensies van ilonka.audiobooks