Een verhaal vol magie, avontuur en liefde.

Julie Johnson start de The Wind Weaver trilogie met ‘Verleid door de storm’, een verhaal vol magie, avontuur en liefde.

Ik was al overtuigd van deze auteur na het lezen van De Forbidden Royals serie die eerder al als luisterboek verscheen. Maar dit is beter, meer, verrassend en heel verslavend.  Dit is zo’n verhaal dat heel geschikt is als luisterboek door het geweldige voorlezen. Ik voelde me betoverd en vanaf het begin kon ik me helemaal verliezen in het verhaal van Rhya, een verhaal voor de ACOTAR fan.

Het begin is krachtig vol spanning, actie en emotie. Hierdoor zit je direct in het verhaal en kun je moeiteloos meegaan in de gedachtegang van Rhya. Het verhaal wordt verteld vanuit haar perspectief. Julie Johnson heeft op een toegankelijke manier een bijzondere wereld gecreëerd waar magie verboden is en waar halflingen zoals Rhya genadeloos worden opgejaagd.

Scythe is haar redder, ontvoerder en beschermer. Door hun gevaarlijke reis ontstaat er een band maar kan ze hem wel vertrouwen? Hij neemt haar mee naar zijn huis en ze leert van zijn stad en de bewoners te houden. Ze ontdekt meer over haar afkomst, maakt vrienden en voelt zich steeds meer aangetrokken tot Scythe. Scythe en Rhya zijn twee bijzondere personages met een heftig verleden. Hoewel de romantische spanning het hele verhaal aanwezig is, is het verhaal vooral gericht op de ontwikkeling van hun emotionele band en wederzijds vertrouwen. Maar wees gerust er zijn genoeg zwijmelmomenten.

Richting het einde kom je terecht in een wervelwind van spanning, actie en emotie. Het einde geeft voor nu een goed gevoel maar ik ben erg benieuwd hoe het verhaal van Scythe, Rhya en al die andere geweldige personages verder zal gaan…

Meer recensies van ilonka.audiobooks