vermakelijke feelgoodromance
Wanneer Isabella nog even een koffie gaat halen op haar eerste werkdag loopt ze de knappe Blake tegen het lijf. Een tot de verbeelding sprekende meet-cute voorzien van een latte en knetterende chemie. Op haar beker staat Amy ipv Isabella, lang verhaal maar in het kort; Blake denkt nu dat ze Amy heet. Na dit bijzondere moment gaat Isabella naar haar werk waar ze erachter komt dat Blake haar leidinggevende is…
Lynn Painter heeft een vlotte schrijfstijl vol heerlijke humor, leuke interactie tussen de hoofdpersonages en genoeg reden om te kunnen zwijmelen.Het verhaal van Isabella en Blake wordt verteld vanuit beide personages. Het luisterboek heeft helaas maar een voorlezer gekregen waardoor de personages hetzelfde klinken en wat vlak blijven. De voorleesstem en het voorlezen past echter erg goed bij het verhaal waardoor het verhaal wel lekker weg luisterde.
De verhaallijn is voorspelbaar maar vermakelijk en hoewel het plot wat mager is, is het Isabella en Blake toch gelukt mij te overtuigen. Het is een heerlijk koppel om verliefd op te worden. Hij zakelijk en gereserveerd maar van binnen een warme persoonlijkheid met humor. Zij is excentriek, een flapuit met humor maar vooral lekker zichzelf.
‘Accidentally Amy’ is een verhaal dat leest als een romcom vol koffie, katten en een vermakelijk spel tussen twee sympathieke hoofdpersonages. Soms wat simpel en cliché maar vooral grappig, ik heb genoten!