humor, drama, een vleugje spanning en ja ook die sexy stoere cowboys.
Na het meeslepende verhaal van Christian en Cassandra in ‘Dust storm’ en het intense verhaal van Ray en Brooke in ‘Down Pour’ gaat de serie verder in ‘Fire line’. In dit derde deel maken we kennis met Lennon en Carson James (CJ). Het moment dat ze elkaar leren kennen maakt direct duidelijk dat Lennon een stoere chick is die niet met zich laat sollen. CJ vindt haar direct geweldig, ze is anders en hij voelt zich enorm tot haar aangetrokken. Na hun kortstondige flirt vertrekt Lennon net zo snel uit zijn leven als dat ze in zijn leven kwam.
Sinds de komst van de pittige Cassandra draait de ranch weer goed. Wanneer Lennon op de ranch komt werken kan CJ zijn geluk niet op. Maar Lennon staat niet open voor een relatie in welke vorm dan ook. Maar er is een klik, een vonk, een match dus een relatie lijkt onvermijdelijk. Maar terwijl CJ klaar is voor de toekomst heeft Lennon een donker verleden dat haar maar blijft achtervolgen.
De Griffith-broers serie is een meeslepende cowboy serie voor de fan van de Chestnut Springs-serie van Elsie Silver. Drie verhalen vol humor, drama en ja ook die sexy stoere cowboys. Maggie Gates heeft met haar fijne schrijfstijl een ranch gecreëerd waar familie centraal staat. Door haar levendige beschrijving zie je de ranch en de karakters van de personages in elk verhaal groeien.
De broers verschillen enorm van elkaar maar doen ondanks deze verschillen alles voor hun familie, geliefden en natuurlijk voor de ranch. In ‘Fire line’ laat CJ zijn romantische kant zien maar gelukkig zonder zoetsappigheid. Ook het verhaal van CJ en Lennon is weer meer dan voorzien van knetterende steamy en spicy romantiek.
Met het verhaal van CJ gaan we nog een laatste keer terug naar de ranch. We zien Cassandra in haar nopjes, Brooke die haar plekje heeft gevonden en we zitten nog een laatste keer aan tafel bij de steeds groter wordende familie Griffith.
De luisterboeken hebben goede voorlezers gekregen. Luisteren naar deze verhalen is dan ook een feestje…