Mijn eerste cowboy romance en zeker niet mijn laatste!!

Ilse 22 januari 2026
Dit was mijn allereerste cowboy romance en zeker niet mijn laatste! De Chestnut Springs series stond al lange tijd op mijn TBR en nu ben ik eindelijk begonnen. Ik heb volop genoten! Feilloos bevat tropes waar ik van houd: enemies-to-lovers, forced proximity, slow burn en - vanaf heden blijkbaar dus ook - cowboy romance.

Rhett kan zich echt gedragen als een klootzak, maar achter die laag schuilt een zachte, warme kant. Summer heeft een gereserveerde, afstandelijke persoonlijkheid waardoor de sfeer formeel kan aanvoelen. Een lastige combinatie kan ik je vertellen. Ik vond het een heerlijk proces hoe Rhett en Summer elkaar in het begin niet konden uitstaan, maar uiteindelijk wel voor elkaar zijn gevallen. Liefde is niet te forceren en overkomt je op momenten dat je het niet verwacht.

Daarnaast weet Elsie gevoelige onderwerpen te verwerken binnen een warm liefdesverhaal. Zo krijgen thema’s als rouw, afstand en nabijheid binnen de familie of ongezonde relaties met partners de aandacht zonder dat het al te zwaar beladen is. Dit vond ik als lezer eigenlijk wel prettig en gaf me ook de ruimte om te relativeren over persoonlijke kwesties.

De expliciete scènes komen zeker aan bod in dit boek. Ik heb die stukken met blozende wangen zitten lezen. Ik ben benieuwd naar de volgende delen!

Meer recensies van Ilse