Vermakelijke college romance

Ilse 05 december 2025
Ik weet het zeker: fake dating is een van mijn favoriete tropes. Dat in combinatie met een college soccer romance en ik ben om! Alles klopt in dit boek: de setting, de sterke personages, de realistische onderwerpen. Ik heb volop genoten tijdens het lezen en heb gelijk deel 2 aangeschaft!

Broer Henry en zus Athalia hebben een turbulente jeugd achter de rug en gaan daar op een eigen manier mee om. Helaas heeft dat ertoe geleid dat ze minimaal contact hebben met elkaar. De redenen en motieven van Henry’s gedrag worden gaandeweg duidelijk, wat tevens laat zien welke impact rouw en verdriet kan hebben op een mens. Athalia verlangt echter naar de aandacht van haar broer. Daarom is ze van plan om veel tijd door te brengen met de aartsvijand van Henry: Dylan McCarthy. Zou hij haar dan eindelijk zien staan?

Athalia en Dylan McCarthy hebben alle grenzen, verplichtingen en deadlines rondom fake dating duidelijk vastgelegd in een contract. Zo moeilijk kan het niet zijn om je daaraan te houden, toch? Dylan is zelfverzekerd, grappig en ongelooflijk sexy. En ook Athalia is een ondeugend meisje die niet moet worden onderschat. Geloof me als ik zeg dat de chemie tussen Athalia en Dylan ervan af spat. God, wat heb ik daarvan genoten!

Meer recensies van Ilse