Eerste introductie met dark romance en zeker niet de laatste!

Ilse 05 december 2025
Lights Out is mijn eerste introductie met dark romance. Ik vond het best spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten of hoe heftig het zou zijn. Laat me je vertellen: ik ben aangenaam verrast. Waarom heb ik dit nooit eerder gelezen?

De dynamiek tussen Aly en Josh is complex, onconventioneel en obsessief, wat ik stiekem heel interessant vond. Daarentegen vond ik het verhaal een beetje langdradig en had ik het leuk gevonden als er meer aandacht werd besteed aan het ontwikkelen van hun relatie. Dit was overigens mijn eerste Engelstalige boek. Ik lees vrijwel altijd boeken in Nederlandse taal, maar wilde toch een gok wagen. Ik heb het idee dat wanneer ik in mijn eigen taal lees, ik meer het verhaal in word getrokken en ik écht word geraakt omdat het dichterbij staat. Dat had ik nu minder en vond ik jammer. Ik twijfel nog of ik deel 2 ga lezen

Er zitten een aantal spicy hoofdstukken in die vrij intens zijn. Ik zou je wel aanraden om van tevoren de trigger warnings te lezen, zodat je je kunt voorbereiden en voor jezelf kunt beoordelen of dit een genre is die bij je past of niet.

Meer recensies van Ilse