Sterk verhaal!

Ilse 05 december 2025
In het begin vond ik het lastig om in het verhaal te komen. Dit had te maken met de schrijfstijl waar ik aan moest wennen. Zo worden er kortere zinnen gebruikt dan ik gewend ben, waardoor het leek alsof ik een boek las in ‘jip-en-janneketaal.’ Naarmate het boek vorderde kreeg ik de indruk dat er “volwassener” werd gesproken (gelukkig). In het begin heb ik zelfs overwogen om het boek te DNF’en, maar godzijdank heb ik doorgelezen want wat was het een spannend, intrigerend verhaal !

De opbouw en de algehele verhaallijn vond ik onwijs goed in elkaar gezet. Ook weet Melanie Raabe heel zorgvuldig terug te refereren naar eerdere gebeurtenissen in het boek, zonder in overbodige herhaling te vallen. Het is echt indrukwekkend.

Ondanks dat het een psychologische thriller is, kent het ook aspecten van romantiek. Dat vond ik persoonlijk een mooie toevoeging aan het verhaal.
Ik was nog niet bekend met de boeken van Melanie Raabe, maar ik ga zeker weten meer boeken van haar lezen!

Meer recensies van Ilse