Heerlijke ijshockey romance met fake dating
Ice hockey romance is hot! En met Rival Darling kun je wegdromen naar de broertjes Darling. Met fake dating en he fell first leest dit verhaal heerlijk weg.
De zeventienjarige Violet heeft liefdesverdriet nadat haar vriendje, de aanvoerder van het ijshockeyteam van haar school, haar gedumpt heeft. Om hem jaloers te maken gaat ze fake daten met zijn rivaal: Reed Darling, de aanvoerder van de Ransom Devils. Maar Reed heeft andere plannen...
Rival Darling leest zo snel weg! Met korte hoofdstukken in een duaal perspectief dat wisselt tussen Violet en Reed, zit er een hoog tempo in het verhaal. Het boek draait voornamelijk om hun relatie en nep-dates. Er is wat ruimte voor bijfiguren, zoals de leuke familie van Reed Darling. Later in de serie zijn de volgende Darling broers aan de beurt!
Anders dan Icebreaker, dat écht zoo veel smut bevat, is Rival Darling niet spicy, maar juist heel lief. Violet is voorzichtig met haar hart, maar Reed is verkocht vanaf hun meet-cute. Hun liefdesverhaal is hartverwarmend en de chemie is goed opgebouwd.
You see is what you get bij Rival Darling: een heerlijke ijshockey romance met fake dating, een stoere man met een klein hartje en wat toffe scènes op de hockeybaan. Na het lezen van dit boek wil iedereen een Darling Devil!
Deze recensie verschijnt ook op https://www.readalicious.nl/recensies/rival-darling-alexandra-moody/
Dit boek is een leesexemplaar van mijn werk. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.